a teraz coś z innej beczki
PALUSZKI RYBNE Z CEBULA I KECZUPEM
paczka paluszków rybnych
4 cebule
keczup
cebule kroimy w pół księżyce mieszmy zeby się rozdzieliła i powstały pasemka smażymy na patelni do uzyzkania złotego koloru i dodajemy keczup
paluszki rybne smażymy na patelni układamu na jakimś półmisku i zalewamy cebylką z keczupem
Ryby
Rozpoczęty przez
sabina
, sobota, 08 września 2007 - 15:20
#1
Napisano sob, 08 wrz 2007 - 15:20
...
...
#7
Napisano pon, 10 mar 2008 - 12:13
#9
Napisano pon, 10 mar 2008 - 12:30
nawet nie trzeba patrzeć w tabele bo jedząc te rybki już się czuje i widzi że są tłuste
#12
Napisano pon, 10 mar 2008 - 22:32
tuńczyk w sosie własnym nie ma za dużo kalorii , więcej ma ten w oleju,jest podobno zdrowy
#15
Napisano wto, 11 mar 2008 - 16:22
i ja też, często robię sałatkę z tuńczykiem albo spagetti, rodzinka uwielbia
a może ma któraś z was ciekawy przepis z uwzgllędnieniem właśnie tuńczyka
a może ma któraś z was ciekawy przepis z uwzgllędnieniem właśnie tuńczyka
#18
Napisano czw, 13 mar 2008 - 14:02
gwarantuję ,że jeśli lubisz tuńczyka to rewelacja tylko tuńczyka dodaj jak juz sos będziesz miała ugotowany, na końcu bo sie ciapa może zrobić
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych