Dieta dla 30-latki
Ta dieta, jak wskazuje sama nazwa, skierowana jest przede wszystkim do kobiet w wieku 30 lat lub po 30. Istotnym jest by w ramach tej metody odchudzania spożywać owoce cytrusowe, i zielone warzywa. Dodatkowo powinniśmy pamiętać o wykreśleniu z naszego jadłospisu soli, a w jej miejsce umieszczeniu takich ziół jak: estragon, bazylia, kolendra. Nie zapominajmy również pić na dzień minimum 2 litry wody mineralnej.
Przykładowy jadłospis
ŚNIADANIE
1 szklanka soku z grejpfruta, omlet z ziołami i warzywami: papryka, pomidor, szczypiorek,
OBIAD
1 szklanka soku wielowarzywnego, 2 pieczone ziemniaki, surówka z sałaty lodowej z oliwą z oliwek, filet rybny przygotowany na parze, jeden talerz zupy pomidorowej z makaronem
KOLACJA
1 szklanka soku warzywnego, 2 szaszłyki drobiowe z piersi kurczaka z warzywami: cukinia, papryka, pomidory, cebula, pieczarki, zielona sałata !
Spróbujcie...czekam na opinie
Dieta dla 30-latki
Rozpoczęty przez
Marysia Jadlik
, poniedziałek, 13 maja 2013 - 22:35
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych