DIETA W UK a brak produktów :/
Witam, od dwóch lat mieszkam w UK, od przyszłego tygodnia mam zamiar zacząć dietę, przede mną długa droga, bo aż 18 kilogramów do zgubienia
Martwi mnie jednak dostępność produktów, zwłaszcza do I fazy, o serku z zawartością do 4% tłuszczu w zwykłym angielskim sklepie można tylko pomarzyć w polskich sklepach zaś są tylko tłuste. Otrębów w ogóle nie potrafię znaleźć...
Czy któraś z Was mieszka może w Anglii i jest lub była na Dukanie? Napiszcie jak sobie radziłyście z produktami i jakie produkty polecacie
Dieta w ANGLII
Rozpoczęty przez
szynszylek
, środa, 15 maja 2013 - 17:49
...
...
Napisano czw, 16 maj 2013 - 18:06
Hej,
jesli chodzi o dostepnosc produktow- powinnas duzo dozwolonych rzeczy znalezc w Tesco.
Ja co prawda jestem w Irlandii, ale produkty, ktore sprzedaja tutaj, sa produkowane w UK
Tesco produkuje serki wiejskie- Tesco Light Choices natural cottage cheese.
Mozna u nich kupic mleko w proszku odtluszczone, zamiast kakao ja kupuje odtluszczona czekolade do picia...
jesli chodzi o dostepnosc produktow- powinnas duzo dozwolonych rzeczy znalezc w Tesco.
Ja co prawda jestem w Irlandii, ale produkty, ktore sprzedaja tutaj, sa produkowane w UK
Tesco produkuje serki wiejskie- Tesco Light Choices natural cottage cheese.
Mozna u nich kupic mleko w proszku odtluszczone, zamiast kakao ja kupuje odtluszczona czekolade do picia...
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych