Ten wątek jest przeznaczony na uwagi i sugestie do nowego wyglądu forum. Dodałem również ankietę z pytaniem o samą zmianę wyglądu i opinię na ten temat. Wszystkie uwagi oraz sugestie, a także głosy oddane w ankiecie bardzo pomogą w zorientowaniu się czy jakieś zmiany będą jeszcze potrzebne oraz czy już wprowadzone były w dobrym kierunku. Będziemy mogli po tym wątku zorientować się też czy wszystko już działa dobrze, więc z góry dziękuję za zamieszczanie swoich uwag i sugestii, nie krępujcie się.
Uwagi i sugestie do nowego wyglądu forum
Rozpoczęty przez
zam
, środa, 10 lipca 2013 - 21:46
...
...
Napisano pon, 25 lis 2013 - 18:26
Wygląd forum jak najbardziej na plus. Zmiana nazw tematów też tylko potrzeba czasu aby się przyzwyczaić. Przyznam szczerze, że musiałam się dobrze rozejrzeć aby znaleźć nasze blogi. Poszukiwania zajęły parę chwil i chcąc napisać posta wyraźnie brakowało mi opcji szybkich odpowiedzi. Jeśliby się pojawiły było by świetnie... chyba, że się nie da to jakoś też się przyzwyczaję.
Napisano pon, 25 lis 2013 - 20:45
Poszukiwania zajęły parę chwil i chcąc napisać posta wyraźnie brakowało mi opcji szybkich odpowiedzi. Jeśliby się pojawiły było by świetnie... chyba, że się nie da to jakoś też się przyzwyczaję.
Wszystko się da zrobić - na chwilę obecną szybka odpowiedź jest włączona na forum, jest na samym dole tematu. U mnie przynajmniej wygląda to tak:
Jeśli brakuje tej szybkiej odpowiedzi u Ciebie albo jakiejś opcji w niej to na pewno można to poprawić.
"Wyobraźnia bez wiedzy może stworzyć rzeczy piękne. Wiedza bez wyobraźni najwyżej doskonałe." - Albert Einstein
Napisano czw, 26 gru 2013 - 13:07
Trudno mi powiedzieć, czy lepiej, czy nie .Kilka lat pobytu na forum- byłam przyzwyczajona do poprzedniego wyglądu, z zamkniętymi oczami wiedziałam co gdzie, teraz sie pogubiłam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych