A co tam! zakładam własny wątek!
Nie będę się powtarzać, tutaj sie już przywitałam, wiec możecie wyczytać coś o mnie :
KLIK, KLIK
Według paseczka na dole, zostało mi jeszcze 5 kg, ale nie pogardzę jak ubędzie mi więcej, dlatego wybrałam to podforum
Tak więc....będę tutaj teraz opisywać moje zmagania, mam nadzieję ze będziecie mnie wspierać, a jeszcze cudowniej by było, gdyby ktoś się dołączył Ktoś chętny?
Jutro wyjeżdżam do Krakowa...gdzie nie mam dostępu do netu, ale jeśli tylko gdzieś dopadnę komputer, to natychmiast coś naskrobię
A to ja-> po lewej... bleee jakie to okropne Zdjęcie robione w sierpniu, tuż przed moim ostatnim ostrym "wzięciem się za siebie"- ok 64,5 kg
Więcej zdjęć innym razem.
Właśnie pożarłam 2 śniadanko: serek waniliowy+mniej niż pół banana+1/3 jabłka+kawałek gruszki+cynamon+łyżeczka otrąb+1/3 kromki pieczywa chrupkiego....wiem, wiem....dużo kalorii...ale uwielbiam takie mikstury
Dziś na obiadek będzie leczo z kiełbaskami wiedeńskimi i warzywami....z ryżem, bo makaron był na obiadek wczoraj
Obiecuję: dużo warzyw- mało ryżu
uhhhh, uciekam się pakować....
Wzloty i upadki...
Rozpoczęty przez
libelle
, środa, 26 września 2007 - 13:09
...
...
Napisano śro, 26 wrz 2007 - 13:37
dziękuję Anja, na pewno się pojawię wkrótce i oczywiście- obiecuję ze będą nowe fotki
Oj...już nie mogę się doczekać
I na pewno dziś jeszcze jak znajdę chwilkę, to wrzucę jakieś nowe przepisy do mojego kucharskiego wątku:
PRZEPISY LIBELLE
A tymczasem....
Oj...już nie mogę się doczekać
I na pewno dziś jeszcze jak znajdę chwilkę, to wrzucę jakieś nowe przepisy do mojego kucharskiego wątku:
PRZEPISY LIBELLE
A tymczasem....
Napisano czw, 27 wrz 2007 - 00:10
Magda29 dziękuję, bardzo miło mi to słyszeć (czytać) no i gratuluję sześćdziesiątki
ojjj....jak mi burczy w brzuszku.... pożarłam już jabłko i dalej...
Na kolację: 1,5 kromki pieczywa chrupkiego posmarowane serkiem wiejskim i na to plasterki ogórka. Mmmmmmmmm...serek wiejski i pomyśleć ze go nie lubiłam
Zmykam już, bo późno a jeszcze się muszę na bóstwo zrobić (wiecie....gładkie nóżki, peeling z kawy, pazury pociągnąć bezbarwnym i balsam brązujący)
I jutro pożegnam mój Żywiec ale właściwie przywitam Kraków i nie tylko więc nie mogę się już doczekać aż zobaczę kogoś, kto nie może doczekać się mnie hihihihi
Dobranoc Wam wszystkim, ja się żegnam na jakiś czas, ale wkrótce powrócę
ojjj....jak mi burczy w brzuszku.... pożarłam już jabłko i dalej...
Na kolację: 1,5 kromki pieczywa chrupkiego posmarowane serkiem wiejskim i na to plasterki ogórka. Mmmmmmmmm...serek wiejski i pomyśleć ze go nie lubiłam
Zmykam już, bo późno a jeszcze się muszę na bóstwo zrobić (wiecie....gładkie nóżki, peeling z kawy, pazury pociągnąć bezbarwnym i balsam brązujący)
I jutro pożegnam mój Żywiec ale właściwie przywitam Kraków i nie tylko więc nie mogę się już doczekać aż zobaczę kogoś, kto nie może doczekać się mnie hihihihi
Dobranoc Wam wszystkim, ja się żegnam na jakiś czas, ale wkrótce powrócę
Napisano pią, 28 wrz 2007 - 19:02
cześc Dziewczyny
Udało mi się dorwac do netu wiec pisze szybciutko to, co mam napisac:
No więc:
-hihihi jest bosko, bylismy dziś w Aquaparku, wypożyczyliśmy film (Piraci z Karaibów cz.2) na DVD i będziemy niedługo oglądac....
taaaaa....szczególnie dzięki wczorajszym (ociekającym tłuszczem) naleśnikom w barze mlecznym...i dzisiejszemu spagetti...własnej roboty (choc starałam się jak mogłam żeby było niskokaloryczne.....i malutka porcja dla mnie)......
a proszę bardzo to najlepszy, najtańszy i najbardziej boski przepis na smakowite, gładkie i cudowne ciało:
jakieś 2-3 łyżki mielonej kawy+łyżeczka kakao (takiego ciemnego-niesłodkiego!)+ troszke cynamonu+ śmietana (tyle zeby wszystko uzyskało gęstą konststencję=bez ograniczeń, bo w tym przypadku śmietana nie tuczy ), mieszamy wszytsko, nakładamy na ciało, masujemy(uwaga! wanna lubi sie tym wypackac ) , spłukujemy i jesteśmy piękne i kuszące
hyhyhyhyhy
pozdrawiam Was cieplutko papa
Udało mi się dorwac do netu wiec pisze szybciutko to, co mam napisac:
No więc:
-hihihi jest bosko, bylismy dziś w Aquaparku, wypożyczyliśmy film (Piraci z Karaibów cz.2) na DVD i będziemy niedługo oglądac....
Libelle,wracaj do nas szybko i chudnij ile wlezie
taaaaa....szczególnie dzięki wczorajszym (ociekającym tłuszczem) naleśnikom w barze mlecznym...i dzisiejszemu spagetti...własnej roboty (choc starałam się jak mogłam żeby było niskokaloryczne.....i malutka porcja dla mnie)......
libelle, proszę o przepis na peeling z kawy.. I miłego pobytu w Cracovii
no ja też chce ten przepis
a proszę bardzo to najlepszy, najtańszy i najbardziej boski przepis na smakowite, gładkie i cudowne ciało:
jakieś 2-3 łyżki mielonej kawy+łyżeczka kakao (takiego ciemnego-niesłodkiego!)+ troszke cynamonu+ śmietana (tyle zeby wszystko uzyskało gęstą konststencję=bez ograniczeń, bo w tym przypadku śmietana nie tuczy ), mieszamy wszytsko, nakładamy na ciało, masujemy(uwaga! wanna lubi sie tym wypackac ) , spłukujemy i jesteśmy piękne i kuszące
hyhyhyhyhy
pozdrawiam Was cieplutko papa
Napisano sob, 06 paź 2007 - 09:08
Jestem dziewczynki
Co prawda na chwilkę tylko bo przywlokłam do Żywca mojego kocura ( ) i zaraz jedziemy do taty.
Wpadłam tylko na sekundkę żeby się pochwalić:
Mimo iż moje żywienie w ciągu ostatniego tygodnia było fatalne (prawie codziennie próbowałam wyszukać coś niskokalorycznego w barze mlecznym) to dzisiejsze ważenie mnie ucieszyło:
59 kg
Kto używał mojego przepisu na peeling? Jak było? Nadzwyczajna---> nawet podczas złego nastroju jest boski- niesamowicie poprawia humor
Teraz zmykam, możliwe ze wieczorkiem coś więcej naskrobię.
Papapa
Co prawda na chwilkę tylko bo przywlokłam do Żywca mojego kocura ( ) i zaraz jedziemy do taty.
Wpadłam tylko na sekundkę żeby się pochwalić:
Mimo iż moje żywienie w ciągu ostatniego tygodnia było fatalne (prawie codziennie próbowałam wyszukać coś niskokalorycznego w barze mlecznym) to dzisiejsze ważenie mnie ucieszyło:
59 kg
Kto używał mojego przepisu na peeling? Jak było? Nadzwyczajna---> nawet podczas złego nastroju jest boski- niesamowicie poprawia humor
Teraz zmykam, możliwe ze wieczorkiem coś więcej naskrobię.
Papapa
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych