No i jak tam u Was dziewczyny z tym internetem? W końcu to uzależnienie jak każde inne a teraz w telewizji się tyle mówi na ten temat-jak to z Wami jest?
Internet
Rozpoczęty przez
Anja
, wtorek, 08 stycznia 2008 - 15:02
Napisano wto, 08 sty 2008 - 15:02
- marilode, Lycletlyhem, natalode i 1 inna osoba lubią to
...
...
Napisano wto, 08 sty 2008 - 15:13
no wiec ja sie przyznaje
- marilode, Lycletlyhem, natalode i 1 inna osoba lubią to
Napisano wto, 08 sty 2008 - 20:07
ja może nie tyle od interku co od was
ale gdybym miała więcej czasu to kto wie?
ale gdybym miała więcej czasu to kto wie?
- marilode, Lycletlyhem i natalode lubią to
Napisano śro, 09 sty 2008 - 22:20
my z mężem czasem nie możemy dojśc do porozumienia i mam wrażenie,że malo brakuje,a rozszarpalibysmy tego laptopa na sztuki
trzeba pomyslec ,oze jeszcze jeden? bo 2 na 3os rodzinke tez stwarza problemy,jak wszyscy uzależnieni...
aaaa-od naszej klasy też sie powoli uzalezniam...
trzeba pomyslec ,oze jeszcze jeden? bo 2 na 3os rodzinke tez stwarza problemy,jak wszyscy uzależnieni...
aaaa-od naszej klasy też sie powoli uzalezniam...
- Lycletlyhem lubi to
Napisano czw, 10 sty 2008 - 14:00
Ja kiedys potrafiłam siedzieć cały czas z 8-godzinną przerwą na sen. Jak wychodziłam od czasu do czasu na dwór to az dziwnie się czułam. Jak w matriksie
Teraz duzo pracy mam i nie siedze juz az tyle, 3-4 godziny dziennie. mój Paweł i tak uważa że za dużo. Mam tez dni że nie zagądam w net w ogóle.
Teraz duzo pracy mam i nie siedze juz az tyle, 3-4 godziny dziennie. mój Paweł i tak uważa że za dużo. Mam tez dni że nie zagądam w net w ogóle.
- Lycletlyhem lubi to
Napisano pią, 11 sty 2008 - 10:56
na temat Tibii,to nie chce mi sie nawet gadać ,nie znoszę tego z całego ,i wkurza mnie niesamowicie ,np.jak go poproszę ,żeby oddał mi kompa na chwilę ,bo chcę sprawdzić ,to słyszę:
-" teraz nie mogę ,bo jestem na potworach" ,to sama mam ochotę w potwora się zamienić ...
jeszcze pół biedy,jak jakieś "runki" robi ,cokolwiek to znaczy, ...
a na te potwory to się umawiają ,z tymi ludźmi,z którymi gra od lat i razem chodzą- co mi wcale nie ułatwia dostępu do kompa ,bo to długo trwa
-" teraz nie mogę ,bo jestem na potworach" ,to sama mam ochotę w potwora się zamienić ...
jeszcze pół biedy,jak jakieś "runki" robi ,cokolwiek to znaczy, ...
a na te potwory to się umawiają ,z tymi ludźmi,z którymi gra od lat i razem chodzą- co mi wcale nie ułatwia dostępu do kompa ,bo to długo trwa
- Lycletlyhem lubi to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych