No to już kumam to jedna z tych wciągających na maxa gier-nawet w nią nie wchodzę,bo pewnie zaczeła bym grać od razu
Internet
Rozpoczęty przez
Anja
, wtorek, 08 stycznia 2008 - 15:02
...
...
Napisano śro, 16 sty 2008 - 18:22
shashua też grałem swego czasu w tą grę.Bardzo wciąga.Weź go spróbuj odciągnąć od tego jakoś..dużo osób w mojej szkole gra w to "gówno".Powiem Ci,że jak jeszcze w to grałem to poświęcałem tej grze praktycznie cały swój czas..Na szczęście nie odbiło się to na mojej nauce.
- Lycletlyhem lubi to
Napisano śro, 16 sty 2008 - 18:28
i to jest zdrowe podejście-gratuluję
a co do mego chłopa ,wiesz,nie chce popadac w przesade,on cos w koncu robic musi,od wiosny wedkuje,a jak ma mi chodzic np.po barach z kumplami czy szukać innych rozrywek ,to juz wole tą tibie kopniętą
teaz np chodzi 2 razy w tyg na tenisa z córą,więc nie jest to jakieś tam naprawdę nieznośne,da się strawić ,tyle że musimy się tym kompem dzielic ,i na niego wieczory raczej przypadają
a teraz w cos grasz?dużo czassu spedzasz przy klawiaturze?
a co do mego chłopa ,wiesz,nie chce popadac w przesade,on cos w koncu robic musi,od wiosny wedkuje,a jak ma mi chodzic np.po barach z kumplami czy szukać innych rozrywek ,to juz wole tą tibie kopniętą
teaz np chodzi 2 razy w tyg na tenisa z córą,więc nie jest to jakieś tam naprawdę nieznośne,da się strawić ,tyle że musimy się tym kompem dzielic ,i na niego wieczory raczej przypadają
a teraz w cos grasz?dużo czassu spedzasz przy klawiaturze?
- Lycletlyhem lubi to
Napisano śro, 16 sty 2008 - 20:14
Najwięcej zarabiałem na niższych lvlach.Przede wszystkim Galana..Ogółem 50,60 lvle.Słabiutki mam internet zbytnio grać się nie dało tzn moje zarabianie polegało na tym że kupowałem np za 60 zł niekiedy udało się sprzedać za 230zł.Zarobiłem na tym troszke no ale ile czasu przed kompem straciłem no i nerwów
- Lycletlyhem lubi to
Napisano nie, 16 mar 2008 - 15:28
wiecie co, chyba naprawdę jestem uazleżniona, może nie tyle od internetu co od forum zamiast biegać od okna do okna czy goście nie idą to ja siedzę tutaj
Napisano pią, 02 maj 2008 - 21:46
podpisuję się pod tym,jestem tu od niedawna ale nie mogę sobie wyobrazić żeby tego forum nie było.jestem uazleżniona, może nie tyle od internetu co od forum
ostatnio miałam podobnie z tym,że jak goście już byli to czekałam kiedy w końcu wyjdą bo chciałam do Was zajrzeć,jak tylko zamknęli za sobą drzwi to ja szybko naczynia do zmywarki i jazda na forumzamiast biegać od okna do okna czy goście nie idą to ja siedzę tutaj
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych