shashua a napisz jak Ci poszlo z tym kapusniaczkiem-oplacalo sie katowac? stracilas kiligramki? no a z gyroskiem zycze smacznego:)

Opis diety "zupnej" odchudzającej
Rozpoczęty przez
Guest_Silva_*
, niedziela, 04 lutego 2007 - 16:34
...
...
Napisano pon, 02 lip 2007 - 13:44

Anja ,to kapuśniaczek? to wyjątkowe świń....two ,nie mogę na to patrzeć ,już wolę cały dzień nic wogóle nie zjeść ,ale coś tam spadło,dokładnie nie wiem za pierwszym razem dokładnie 4,7 kg, za drugim i trzecim nie liczyłam dokładnie,ale ok 3 kg
gyrosek pyszny, jadłam 2 dni,ale kaloryczny nie był,bo jogurt kalori miał tylko coś ok 50 w setce ,ale dziękuję
gyrosek pyszny, jadłam 2 dni,ale kaloryczny nie był,bo jogurt kalori miał tylko coś ok 50 w setce ,ale dziękuję

Napisano pon, 02 lip 2007 - 20:21

dziewczyny ja ten wstrętny kapuśniczek juz dzisiaj ugotowałam i sam zapach mnie odpycha
(pozostał mi wstręt bo kiedys juz byłam na tej dietce zupnej) no ale zaryzykuje , może wytrzymam może nie a jak nie dam rady to podklepie smietanką i rodzinka będzie się zajadała haha
, czekam na współkapuśniaczki ale coś ostatnio żadna się nie odzywa , ja zaczynam od jutra , trzymajcie kciuki
bleee juz mi niedobrze na samą myśl
Anja cieszę się że nadal się trzymasz w swoim postanowieniu

Anja cieszę się że nadal się trzymasz w swoim postanowieniu

Napisano wto, 03 lip 2007 - 19:38

no więc dzisiaj jestem pierwszy dzień na kapusniaczku
, jak na razie zjadłam porcyjkę zupki , taki talerz od zupy , jabłko , pół grepfruta i dość spory plaster arbuza mam nadzieje że do końca dnia wytrwam ale co będzie jutro to się okaze
anja dzięki za kibicowanie

anja dzięki za kibicowanie

Napisano wto, 10 lip 2007 - 19:49

dziewczyny wstyd , wstyd i wstyd
wytrzymałam tylko 3 dni ale nie dlatego że zupa mi zbrzydła czy byłam głodna , nic z tych rzeczy , przerwałam bo fatalnie się czułam , bolała mnie głowa , byłam potwornie słaba , czułam jakbym ledwo stała na nogach , niewiem dlaczego przecierz juz byłam kiedys na tej zupie 7 dni i było ok, , czułam się bardzo osłabiona i przerwałam

Napisano śro, 11 lip 2007 - 20:49

kochane jesteście a ja juz się bałam ze mnie wyśmiejecie , dzięki dziewczynki

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych