Słodycze to wielka udręka. Ja też uwielbiam słodkości..A jak tu się powstrzymać???
10 Ktos jeszcze??
Rozpoczęty przez
Igła
, środa, 21 lutego 2007 - 22:54
...
...
Napisano śro, 09 maj 2007 - 18:49
Ja do tego stopnia uwielbiam slodkosci, ze mi sie to w glowie nie miesci, ze ktos moze ich nie lubic.. Naprawde.
Uwilebiam slodycze i moglabym je jesc codziennie.. w ilosciach ktorych sobie nie wyobrazacie. Na szczescie wyszlam z tego 'nalogu', ale bylam na takiej fazie, ze codziennie wracajac do domu robilam zakupy, po kilka wafelkow, roznych cukierkow, drozdzowek i sobie to w domku zjadalam popijajac gorzka herbate (dobre chociaz i to, ze byla gorzka )
Na szczescie sie opanowalam i teraz nie siegam codziennie po slodycze, ale nadal niewyobrazam sobie zycia bez czekolady.. Co jakis czas musze troche zjesc
A jak sie powstrzymac? Pisalam kiedys - chrom. Dziala. Nawet na mnie
Uwilebiam slodycze i moglabym je jesc codziennie.. w ilosciach ktorych sobie nie wyobrazacie. Na szczescie wyszlam z tego 'nalogu', ale bylam na takiej fazie, ze codziennie wracajac do domu robilam zakupy, po kilka wafelkow, roznych cukierkow, drozdzowek i sobie to w domku zjadalam popijajac gorzka herbate (dobre chociaz i to, ze byla gorzka )
Na szczescie sie opanowalam i teraz nie siegam codziennie po slodycze, ale nadal niewyobrazam sobie zycia bez czekolady.. Co jakis czas musze troche zjesc
A jak sie powstrzymac? Pisalam kiedys - chrom. Dziala. Nawet na mnie
Napisano śro, 09 maj 2007 - 21:23
Jeszcze niedawno pisałam że coraz mniej myślę o słodyczach ale niestety JA ZNOWU MYŚLĘ , kurcze a wszystko przez tą majówkę
Napisano czw, 16 sie 2007 - 12:14
Witam w Gronie odchudzajacych się!!!
Pozdrwaiam wszystkich serdecznie . Powiem kilka słów o sobie. Otóż mam 36 lat , sporą nadwagę, waże 86 kg przy 162 cm wzrostu. Pragne popracować nad swoją tuszą. Mój I etep to na razie 10 kg. Chciałabym w szybszym okresie schudnąć dlatego postaniowiłam zacząć od diety kopenhaskiej (nie wiem czy wytrwam). Dlatego pragne waszego wsparcia i pomocy. Czy ktos stosował ta dietę i jakich rezultatów można się spodziewać.
Pozdrwaiam wszystkich serdecznie . Powiem kilka słów o sobie. Otóż mam 36 lat , sporą nadwagę, waże 86 kg przy 162 cm wzrostu. Pragne popracować nad swoją tuszą. Mój I etep to na razie 10 kg. Chciałabym w szybszym okresie schudnąć dlatego postaniowiłam zacząć od diety kopenhaskiej (nie wiem czy wytrwam). Dlatego pragne waszego wsparcia i pomocy. Czy ktos stosował ta dietę i jakich rezultatów można się spodziewać.
Napisano czw, 16 sie 2007 - 12:24
Pucia 2 witam milusio Ja nie stosowałam tej diety ale znam osoby po tej diecie i wiesz one w prawdzie schudły ale w szybkim czasie przytyły spowrotem nie wiem czy jest sens sie tak katowac Może dietka 1000kal bylaby lepsza dla Ciebie-efekty nie sa natychmiastowe ale za to trwalsze a przede wszystkim jesz to na co masz ochote... ale to jest tylko moje zdanie jakby co mozesz liczyc na moje wsparcie bede trzymala i dopingowała
Napisano czw, 16 sie 2007 - 12:40
Pucia 2 ja również witam . co do diety kopenhadzkiej to ja osobiscie nie mam do niej zaufania nie mozna tak szybko chudnać bez efektu jojo, a o to chyba chodzi żeby schudnać nie na chwile a na dłuższy czas.Anja, ma racje ja tez proponowałabym diete 1000 kal. Pucia 2 ważymy i mierzymy podobnie. ja na początku diety ważyłam 88 kg przy wzroscie 165 cm, teraz po prawie 4 tygodniach jest 83 . na początku trzeba odstawić wysokokaloryczne rzeczy i waga zacznie spadać
Więcej o mnie i o moich zmaganiach na poscie 60kg - to mój cel w folderze chcę schudnać - powyżej 20 kg.
Mam nadzieje że zostaniesz z nami na dłużej
Więcej o mnie i o moich zmaganiach na poscie 60kg - to mój cel w folderze chcę schudnać - powyżej 20 kg.
Mam nadzieje że zostaniesz z nami na dłużej
Napisano czw, 16 sie 2007 - 12:51
Pucia 2 ja również nie polecam ja po ur dziecka ważyłam 91 kg dzięki tylko diecie 1000 kal udało mi sie troche zrzucić do 82 kg ze względu na małe problemy porzuciła diete i waga z powrotem pokazuje 88 kg ale zrzuca i tobie też sie uda razem z nami ma 174 wzrostu
Napisano czw, 16 sie 2007 - 14:06
Dzieki Dziewczyny za powitanie i cenne rady
To prawda co piszecie, Ja kiedyś ograniczałam się w pieczywie, słodyczch i kolacji i w ciagu roku schudłam 20 kg. Teraz w ciagu 1 roku za duzo sobie pozwoliłam i niestety przytyłam ok 8 kg dlatecho chciałabym to zgubić. A chciałabym zrobić to w krótkim czasie bo szykuje mi sie wesele i wyglądam tragicznie. Ale jak mi się nie uda to będe stopniowo tak jak robiłam to 2 lata temu. Jednak będę zaglądać na forum bo kontakt z Wami będzie mnie dopingował. Jestem pełna podziwu dla Was - Dzięki
To prawda co piszecie, Ja kiedyś ograniczałam się w pieczywie, słodyczch i kolacji i w ciagu roku schudłam 20 kg. Teraz w ciagu 1 roku za duzo sobie pozwoliłam i niestety przytyłam ok 8 kg dlatecho chciałabym to zgubić. A chciałabym zrobić to w krótkim czasie bo szykuje mi sie wesele i wyglądam tragicznie. Ale jak mi się nie uda to będe stopniowo tak jak robiłam to 2 lata temu. Jednak będę zaglądać na forum bo kontakt z Wami będzie mnie dopingował. Jestem pełna podziwu dla Was - Dzięki
Napisano pią, 17 sie 2007 - 08:55
Witajcie Kochani
To ja Pucia , żyje po pierwszym dniu diety kopenhaskiej ale naczytałam sie tyle o niej że chyba jest bez sensu- mieliście rację. Niemniej jenak może wytrzymam kilka dni a jak nie to będę się ograniczć stopniowo i informować Was o moich sukcesach bądź też o porażkach. Obecnie jestem po kawie , siedzę w pracy, zajrzałam na forum ale cisza. Odzywajcie sie i podtrzymujcie mnie na duchu . zaczełam od 86,6 kg - za tydzień podam Wam wagę i zobaczymy czy mnie wysmiejecie
Całuski
To ja Pucia , żyje po pierwszym dniu diety kopenhaskiej ale naczytałam sie tyle o niej że chyba jest bez sensu- mieliście rację. Niemniej jenak może wytrzymam kilka dni a jak nie to będę się ograniczć stopniowo i informować Was o moich sukcesach bądź też o porażkach. Obecnie jestem po kawie , siedzę w pracy, zajrzałam na forum ale cisza. Odzywajcie sie i podtrzymujcie mnie na duchu . zaczełam od 86,6 kg - za tydzień podam Wam wagę i zobaczymy czy mnie wysmiejecie
Całuski
Napisano pią, 17 sie 2007 - 09:27
Piucia trzymamy kciuki
zagladaj również do Hady Parku na ploty miło czasami pogadać o czymś innym niż odchudzanie
zagladaj również do Hady Parku na ploty miło czasami pogadać o czymś innym niż odchudzanie
Napisano pią, 17 sie 2007 - 20:23
witaj pucia , ja też trzymam kciuki , co do kopenhaskiej jestem przeciwniczką ale to twój wybór , zaglądaj do nas czesciej
Napisano pią, 17 sie 2007 - 20:45
Cześć |Dziewczyny
Dzięki za słowa otuchy, myślę że razem damy radę. Macie fajne suwaczki, ja próbowałam go zrobić - nawet mi wyszedł ale później nie umiałam go przenieść i nie wiem jak później ewentualnie zmieniać wagę - prosze podpowiedźcie bo u mnie z angielskim słabo a bardzo mi sie podobają- od razu widac co i jak. Po drugim dniu diety o.k ale zawsze dla mnie najgorsza jest sobota i niedziela. Muszę być silna.
Dobranoc.
Dzięki za słowa otuchy, myślę że razem damy radę. Macie fajne suwaczki, ja próbowałam go zrobić - nawet mi wyszedł ale później nie umiałam go przenieść i nie wiem jak później ewentualnie zmieniać wagę - prosze podpowiedźcie bo u mnie z angielskim słabo a bardzo mi sie podobają- od razu widac co i jak. Po drugim dniu diety o.k ale zawsze dla mnie najgorsza jest sobota i niedziela. Muszę być silna.
Dobranoc.
Napisano pią, 17 sie 2007 - 22:54
tu znajdziesz instrukcje http://www.diety.pl/...k/5264.htm#5264
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych