rozpoczynam topic... ja jak najbardziej uzywam i polecam wszelkie kremy,balsamy wyszczuplajace,antycellulitowe i ujedrniajace. bez tego ani rusz podczas utraty zbednych kilogramow
osobiscie uzywalam roznych specyfikow, ale koniec koncow powracam do [glow=blue]serum intensywnie wyszczuplajacego i ujedrniajacego firmy eveline.[/glow]
kosmetyki pielegnujace cialo podczas odchudzania
Rozpoczęty przez
apropo
, sobota, 24 lutego 2007 - 19:57
...
...
Napisano czw, 22 mar 2007 - 14:59
Napisano śro, 14 maj 2008 - 22:41
Ta linia eveline jest dla mnie zaskoczeniem, niska cena i swietna jakosc. Ja akurat jestem fanka balsamu do biustu, ale skoro zachwalacie ten wyszczuplajacy to oczywiscie sprobuje .. Narazie uzywam l'oreal emulsji ujedrniajacej ..jako balsam fajny, ale efektow nie widac
Statek jest bezpieczniejszy, gdy kotwiczy w porcie, nie po to jednak buduje się statki
Napisano czw, 22 maj 2008 - 21:27
A ja polecam L'oreala Perfect Slim Pro - z jednej strony żel, z drugiej masażer. Dostałam od mamy i pewnie nie było tanie ale pomyślałam, że jak się skończy żel to zostanie masażer. Teraz jest nowy z innym masażerem ale generalnie aby takie kosmetyki działały najważniejsze jest wcieranie i to zniechęca na dłuższą metę. A to jest patent bo jeździsz sobie po dupci i gdzie tam chcesz a potem wcierasz szybko krem i po robocie. Ja nie mam jakiejś delikatnej skóry i nie robią mi się siniaki od razu ale po tym masażerze na drugi dzień dostałam zawału patrząc na swoje ciało Oczywiście można delikatniej...po kilku dniach skóra się przyzwyczaja. Proponuję wykorzystać ślubnych czy w ogóle facetów jakichkolwiek i wtedy zamiast pracy - przyjemność
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych