pozyjemy zobaczymy.. narazie nic mi nie wisi.. wiec jestem dobrej mysli.. ale przeciez jeszcze 23 kg do zgubienia
teraz sie zestresowałam
kosmetyki pielegnujace cialo podczas odchudzania
Rozpoczęty przez
apropo
, sobota, 24 lutego 2007 - 19:57
...
...
Napisano wto, 03 cze 2008 - 19:05
Mnie w sumie tylko brzusio wkurza po ponoć i dupska nie mam wielkiego i nogi względnie też ale ten brzuch!!Jutro chyba sobie kupie ten balsam z Ziaji i jak przetestuje to zdam relacje a może jeszcze coś fajniejszego w Kraku wynajdę.
http://straznik.diet...1707b92f0b0.png
Odrobina motywacji..wyrzeczeń i ambicji a efekt będzie widoczny!!Pozytywne myślenie i uśmiech przyda sie.
Odrobina motywacji..wyrzeczeń i ambicji a efekt będzie widoczny!!Pozytywne myślenie i uśmiech przyda sie.
Napisano śro, 04 cze 2008 - 13:19
hehe... Iskiereczko kochana pamietaj.. kupiłam sobie ostatnio superlinię i tam był duzy artykuł pt "za duzy luz" czyli o tym jak skóra moze wyglądac po odchudzaniu..
przede wszystkim trzeba zapobiegac cyli ujedrnianie.. masaze szorstką gąbką, peelingi ujedrniające.. zimny-ciepły prysznic, balsamy ujedrniające... wazny jest kolagen
poza tym czytałam ze raz w tygodniu mozna np zawinąc kostki lodu w woreczek i jezdzic po brzusiu...
no i oczywiscie cwiczonka.. bo brzusio to nie tylko skóra ale rózwniez i miesnie...
strsznie sie wystrasyłam ta skórą bo do tej pory to w sumie.. owszem był balsam ujedrniający raz na dwa dni.. dwa razy w tygodniu peeling.. ale to wszytsko.. od dzisiaj codziennie i systematycznie
buziolki
przede wszystkim trzeba zapobiegac cyli ujedrnianie.. masaze szorstką gąbką, peelingi ujedrniające.. zimny-ciepły prysznic, balsamy ujedrniające... wazny jest kolagen
poza tym czytałam ze raz w tygodniu mozna np zawinąc kostki lodu w woreczek i jezdzic po brzusiu...
no i oczywiscie cwiczonka.. bo brzusio to nie tylko skóra ale rózwniez i miesnie...
strsznie sie wystrasyłam ta skórą bo do tej pory to w sumie.. owszem był balsam ujedrniający raz na dwa dni.. dwa razy w tygodniu peeling.. ale to wszytsko.. od dzisiaj codziennie i systematycznie
buziolki
Napisano śro, 04 cze 2008 - 13:42
od dzisiaj codziennie i systematycznie
kurcza a ja to nic normalnienie nic używam musze sie obkupic
Napisano sob, 07 cze 2008 - 13:08
No ja też niczego nie używam takiego ale może pora i warto zacząć...
http://straznik.diet...1707b92f0b0.png
Napisano czw, 07 sie 2008 - 16:34
Podobno zimny prysznic pomaga ujedrnic skore. No i kremy ujedrniajace oczywiscie
Raz w tygodniu peeling ciala, wlasnie przy pomocy szorstkiej rekawicy i specjalnego kremu do peelingu tez pewnie troche by pomogl. To nie daje oczywiscie rezultatow od razu.
Podobno rozstepy nie schodza, moga tylko zblednac i stac sie slabo widoczne.
Raz w tygodniu peeling ciala, wlasnie przy pomocy szorstkiej rekawicy i specjalnego kremu do peelingu tez pewnie troche by pomogl. To nie daje oczywiscie rezultatow od razu.
Podobno rozstepy nie schodza, moga tylko zblednac i stac sie slabo widoczne.
Napisano pią, 08 sie 2008 - 07:33
Zbledły, to fakt kremy, masaże i chyba takie już zostaną...........
Fajny krem teraz sosuję Eveline 3D, rozgrzewający - do modelowania sylwetki. Zresztą wyczytałam tu na forumku, ze ktoś go stosuje i chwali. Po wmasowaniu tego kremu w odpowiednie miejsca - paliło mnie przez 30 minut Miało być ciepło, abyło gorąco.... może za dużo wmasowałam?
Pozdrawiam
Fajny krem teraz sosuję Eveline 3D, rozgrzewający - do modelowania sylwetki. Zresztą wyczytałam tu na forumku, ze ktoś go stosuje i chwali. Po wmasowaniu tego kremu w odpowiednie miejsca - paliło mnie przez 30 minut Miało być ciepło, abyło gorąco.... może za dużo wmasowałam?
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych