ja mam perfecta extra slim firmy DAX cosmetics tez tak mocno pali,rozgrzewa porzadnie.Ale do brzucha i posladkow oraz biustu uzywam firmy AA(expresso slim)bo sa dla wrazliwej skory,a alergicznie reaguje na duzo kremow.
O skutkach nic napisac nie moge bo od niedawna je mam
kosmetyki pielegnujace cialo podczas odchudzania
Rozpoczęty przez
apropo
, sobota, 24 lutego 2007 - 19:57
...
...
Napisano sob, 16 sie 2008 - 12:30
a to mój przepisik:
jedrne nogi - i troche wyszczupla
pełna szklanke sypanej kawy zalac w jakims garnuszku polowa szkalanki wrzatku i przykryc na 5 minut, odcedzić, do fusów dodac miąsz i sok z polowy grapefruita i wymieszac... (poczekać chwilke az troche przestygnie.
ta papke nalozyc na uda (dziala tez na pupe i brzuch ) i owinać nogi zwykla folia spozywcza. a nastepnie te miejsca owinac cieplym kocykiem i posiedziec 20 - 30min (popijajac zielona herbatke )
pozniej spłukać letnia wodą (można przy splukiwaniu zrobic przysznic cieplo-zimno, daje lepszy efekt ) a pozniej wklepac balsam wyszczuplający
no i powtarzac przynajmniej raz w tygodniu...
POLECAM!!! Sprawdzilam i naprawde dziala
jedrne nogi - i troche wyszczupla
pełna szklanke sypanej kawy zalac w jakims garnuszku polowa szkalanki wrzatku i przykryc na 5 minut, odcedzić, do fusów dodac miąsz i sok z polowy grapefruita i wymieszac... (poczekać chwilke az troche przestygnie.
ta papke nalozyc na uda (dziala tez na pupe i brzuch ) i owinać nogi zwykla folia spozywcza. a nastepnie te miejsca owinac cieplym kocykiem i posiedziec 20 - 30min (popijajac zielona herbatke )
pozniej spłukać letnia wodą (można przy splukiwaniu zrobic przysznic cieplo-zimno, daje lepszy efekt ) a pozniej wklepac balsam wyszczuplający
no i powtarzac przynajmniej raz w tygodniu...
POLECAM!!! Sprawdzilam i naprawde dziala
Napisano śro, 15 kwi 2009 - 20:27
Czy ktoś próbował ekologicznych, naturalnych kosmetyków?
Osobiście moge polecić Weledę w walce z cellulitem i rozstępami.
A z kawą słyszałam jeszcze taki trik, że fusy dodaje się do ulubionego żelu pod prysznic i wciera w wybrane miejsca (brzuch, uda, posladki). Mozna użyć specjalnej rękawicy
Osobiście moge polecić Weledę w walce z cellulitem i rozstępami.
A z kawą słyszałam jeszcze taki trik, że fusy dodaje się do ulubionego żelu pod prysznic i wciera w wybrane miejsca (brzuch, uda, posladki). Mozna użyć specjalnej rękawicy
Napisano pią, 27 sie 2010 - 10:02
Ja jeszcze słyszałam o masażu miodem,ale nie próbowałam
na razie używam rozgrzewającego slim 3D eveline i efekty są,małe ale jednak
na razie używam rozgrzewającego slim 3D eveline i efekty są,małe ale jednak
Napisano pią, 24 maj 2013 - 09:48
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych