Kasieńkka masz 20 lat czy 16 :myśli1:
Wiek nie jest aż tak ważny ale jak Ty na wstępie podajesz już rozbieżne dane to jak się to ma do reszty wymienonych przez Ciebie cyfr
dziewczynki ! chudniemy :)
Rozpoczęty przez
fat_fat_fat
, wtorek, 06 stycznia 2009 - 00:52
...
...
Napisano pią, 23 sty 2009 - 10:34
Kasieńka nic nie szkodzi,tylko wiesz my musimy być ostrożne bo to jest forum o dietach,wzajemnym wsparciu przy odchudzaniu,każda z nas chętnie pomoże,doradzi ale musimy mieć pewność że ktoś faktycznie tego potrzebuje a nie robi sobie głupie żarty,choć od czasu do czasu lubimy się pośmiać to jednak sprawy diet traktujemy poważnie.Przepraszam za zamieszanie związane z moim wiekiem...
Skoro już wszystko wyjaśnione to zapraszam do odchudzania,myślę że dobrze że postanowiłaś zastosować metodę małych kroków i stopniowo wracać do szczupłej sylwetki,trzymam kciuki za ipowodzenie
Napisano czw, 29 sty 2009 - 11:50
hej, hej...
nie wiem właściwie c tu robie, ale zajrzałam i jestem:)
odkąd pamietam próbuje się odchudza, kiedyś nawet udało mi się schudnąć, ale to jak byłam nastolatką, teraz mam za sobą ciąże i właśnie po niej mam problem ze zrzuceniem kilogramków- nie jestem jakaś otyła, ale źle się czuje we włanej skórze, mam 163cm i 55kg...
nie jem mięsa, ale kocham słodycze, co mi proponujecie??
aha zrezygnowałam już z pieczywa- jak mnie przyciśnie zjadam suche pieczywo typu wasa...
nie wiem właściwie c tu robie, ale zajrzałam i jestem:)
odkąd pamietam próbuje się odchudza, kiedyś nawet udało mi się schudnąć, ale to jak byłam nastolatką, teraz mam za sobą ciąże i właśnie po niej mam problem ze zrzuceniem kilogramków- nie jestem jakaś otyła, ale źle się czuje we włanej skórze, mam 163cm i 55kg...
nie jem mięsa, ale kocham słodycze, co mi proponujecie??
aha zrezygnowałam już z pieczywa- jak mnie przyciśnie zjadam suche pieczywo typu wasa...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych