Witam serdecznie.
Jestem mężczyzną po 40-stce, ważę 115 kg.
z powodu problemów zdrowotnych muszę schudnąć co najmniej 20kg.
Istnieją jakieś diety które pomogły by mi schudnąć w dość krótkim czasie?
Stosowałem dietę polegającą na odpowiednim doborze potraw. Skutek był bardzo dobry, lecz jszcze lepszy był efekt jojo.
Proszę o odpowiedzi
Pozdrawiam Leszek
Muszę schudnąć ponad 20 kg
Rozpoczęty przez
bokken
, czwartek, 13 maja 2010 - 21:06
...
...
Napisano czw, 13 maj 2010 - 22:43
Cześć Leszku-witaj na forum
Wiesz diety przy których chudnie się szybko a co za tym idzie chudnie się niezdrowo zawsze kończą się efektem jojo i różnymi chorobami.Może zamiast nastawiać się na jakąś dietę poczytaj najpierw o nich.U nas na forum jest ich bardzo dużo więc przy odrobinie motywacji z Twojej strony(a powinieneś ją mieć,bo przecież chodzi o Twoje zdrowie) i wsparcia z naszej strony(a na to możesz liczyć) na pewno CI się uda
Wiesz diety przy których chudnie się szybko a co za tym idzie chudnie się niezdrowo zawsze kończą się efektem jojo i różnymi chorobami.Może zamiast nastawiać się na jakąś dietę poczytaj najpierw o nich.U nas na forum jest ich bardzo dużo więc przy odrobinie motywacji z Twojej strony(a powinieneś ją mieć,bo przecież chodzi o Twoje zdrowie) i wsparcia z naszej strony(a na to możesz liczyć) na pewno CI się uda
Napisano sob, 22 maj 2010 - 11:46
proszę tu masz linki do kalkulatorów
najlepiej jak se sam przeliczysz
bo Ty wiesz dokładnie jak aktywny masz dzień
czy ciężko pracujesz itp
trzymam kciuki za walkę z kg
najlepiej jak se sam przeliczysz
bo Ty wiesz dokładnie jak aktywny masz dzień
czy ciężko pracujesz itp
trzymam kciuki za walkę z kg
[link="http://straznik.dieta.pl/"][image noborder]http://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=845355a009bbbe88c.png[/image][/link]
Napisano nie, 27 cze 2010 - 10:43
mądre stwierdzenie-po co sie katowac 3 m-c zeby cos pozniej w 3 tyg. odrobic
Napisano sob, 08 sie 2015 - 15:30
do każdej diety musza być odpowiednie ćwiczenia żeby nie wyszedł na końcu efekt jojo
Podjadasz w nocy? Ładka na brzuchu nie daje Ci spokoju? Sprawdź jak może pomóc Ci afrykańskie mango!Natura daje Ci siłę do walki z kilogramami. Metabolizm szybko przyśpieszy i rezultaty będą widoczne lada dzień!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych